Dekoria.lt

Viena DIDŽIAUSIŲ LIETUVOJE, įvairių tekstilės gaminių elektroninė parduotuvė.
Kontaktiniai duomenys
Miglės g. 22-1, Riešės k.
LT-14263 Vilniaus r.
tel.: +370 616 31019
info@dekoria.lt
www.dekoria.lt, www.yellowtipi.lt
Raktiniai žodžiai
Užuolaidos, užuolaidos internetu, užuolaidos Kaune, užuolaidos Vilniuje, užuolaidos Klaipėdoje, užuolaidos Panevėžyje, užuolaidų salonas,
Kitos kategorijos
Žemėlapis
Duomenys atnaujinti: 2024.03.29       Peržiūrėta: 4642

Dekoria.lt - tai viena didžiausių Lietuvoje, įvairių tekstilės gaminių internetinė parduotuvė. Pas mus rasite daugiau nei 50.000 TEKSTILĖS GAMINIŲ IR AUDINIŲ.

Kolekcijoms audiniai atrenkami iš geriausių Europos gamintojų, atsižvelgiant į audinių sudėtį, priežiūrą, dėvėjimąsi, mes rūpinamės, kad jūsų namus puoštų kokybiškos sudėties ir ilgaamžiai audiniai. Mes esame tekstilės įmonė turinti 20 metų patirtį, todėl užtikriname jums aukščiausią gaminių kokybę ir geriausią aptarnavimą.

Daugumą gaminių siuvame pagal jūsų pateiktus išmatavimus, o kainą paskaičiuojame automatiškai internetinėje parduotuvėje www.dekoria.lt. Jums tereikia įvesti prie gaminio (užuolaidos, romanetės, staltiesės, lovatiesės) pageidaujamus išmatavimus ir iš karto matysite kainas.

MES PASIRŪPINSIME JŪSŲ :

LANGAIS - užuolaidomis/romanetėmis/roletais. Pas mus rasite daugiau kaip 15.000 rūšių užuolaidų.
VIRTUVĖS, VALGOMOJO DEKORAVIMU - staltiesėmis, servetėlėmis, stalo takeliais, padėkliukais, kitais aksesuarais. Virš 4000 staltiesių rūšių jūsų namams. Taip pat galite rinktis įvairius sėdmaišius, pufus, suoliukus, fotelius su pageidaujamais audiniais.
BALDŲ UŽVALKALAIS - galite įsigyti IKEA baldams skirtų užvalkalų: sofoms, foteliams, kėdėms.
MIEGAMOJO, SVETAINĖS TEKSTILE – lovos užstiesalais, lovatiesėmis, įvairiomis dekoratyvinėmis pagalvėlėmis, kėdžių pagalvėlėmis.
VAIKŲ KAMBARIAIS – rasite įvairių teminių įrengimo variantų.

Abejojate dėl audinio spalvos ir prieš įsigydamas norite jį pamatyti gyvai?

Mes Jums išsiųsime NEMOKAMUS AUDINIŲ PAVYZDŽIUS - jums reikia išsirinkti iki 8 pageidaujamų audinių pavyzdžių ir mes NEMOKAMAI juos atsiųsime paštu į namus per 3 DARBO DIENAS! Taip jūs galėsite namuose lengvai priderinti gaminių audinius prie tapetų, sienų spalvos, baldų ar kitų interjero akcentų. GREITĄ PRISTATYMĄ.

Mes pagaminsime jums prekes per 7 darbo dienas nuo jūsų užsakymo pateikimo. Konsultuojame tekstilės parinkimo, modeliavimo klausimais. Paskaičiuojame kokių išmatavimų užuolaidų/romanečių/roletų jums reikia. Pas mus rasite 46 audinių kolekcijas - nuo paprasto, modernaus iki klasikinio prabangaus interjero, nuo vaikų/kūdikių kambario iki lauko teraso baldų. Kiekvienam skoniui, kiekvienai namo erdvei ir įvairiam namų interjero stiliui.

Mes stengiamės, kad Jums namų įrengimas ir atnaujinimas taptų lengvas ir malonumas užsiėmimas. Nuo dabar daug namų dekoro dalykų galite užsisakyti tiesiog internetu.

Pamirškite kamščius, krepšius, parduotuves, įsitaisykite patogiai prie kompiuterio su kava ir leiskitės su www.dekoria.lt į savo namų kūrimą.