Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Video
Katalogo kategorijų

JUODASIS GINTARAS, UAB

Sienų, lubų, stogų, pertvarų, grindų šiltinimas GAMO termovata. Pastatų, namų šiltinimas, prekyba šiltinimo medžiagomis.
Kontaktiniai duomenys
Draugystės g. 20
LT-89167 Mažeikiai
tel.: +370 609 74777
info@gamo.lt
www.gamo.lt
Įmonės darbo laikas
I-V: 8:00 - 17:00
Raktiniai žodžiai
Gamo termovata, fasadai, fasadų šiltinimas, daugiabučių namų šiltinimas, sienų šiltinimas, pastatų šiltinimas, šiltinimas, šiltinimas iš išorės,
Pagrindinės kategorijos
Nuotraukos
Žemėlapis
Duomenys atnaujinti: 2024.03.28       Peržiūrėta: 6552    

Mūsų įmonė UAB „Juodasis gintaras“ įkurta 1994m. Atestuota LR Aplinkos ministerijoje. Pagrindinė veikla sandarus statomų, pastatytų ar renovuojamų pastatų šiltinimas. Šiltiname įvairių tipų namus, sienas, lubas, stogus, grindis, pertvaras, fasadus. Mūsų komandoje dirba tik kvalifikuoti specialistai. Mums svarbu, kad klientai visada liktų patenkinti, todėl darbus atliekame profesionaliai ir atsakingai. Savo klientams siūlome tik aukštos kokybės produktus ir paslaugas su tvirtomis ilgalaikėmis garantijomis.

Kodėl mes?

Nuo 2007m. esame išskirtiniai Kanados firmos ICYNENE Inc. atstovai. Importuojame žaliavas tiesiai iš Missisauga, Kanados šiltinimo putų gamybai ir diegiame šią unikalią kompleksinio šiltinimo GAMO purškiamų putų technologiją Lietuvoje ir Latvijoje. Visi darbuotojai turi specialius atestatus, leidžiančius dirbti su šia technologija. Kasmet Kanados firmos Icynene specialistai, pasirinktinai tikrina atliktų objektų kokybę, vykdo mokymus, perduoda ir pritaiko pagal mūsų klimatines sąlygas kanadietišką patirtį. Mūsų paruoštų ekspertų komanda, nemokamai konsultuoja energetiškai efektyvių namų statybos klausimais.

 

Ką kalba mūsų klientai apie GAMO šiltinimo putas.


ĮMONĖS PASIŪLYMAI
Izoliacija, izoliacinės medžiagos, šiltinimas, šiltinimo medžiagos, termovata, namo apšiltinimas