Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų
Vasarą bakterinių žarnyno infekcijų rizika išauga. O didžiausios grėsmės tyko netinkamai apdoruotuose ar nenuplautuose maisto produktuose bei nešvariose rankose.
Lietuvių virtuvėje gausu ingredientų, tobulai tinkančių makaronams. Išbandykite netikėtus receptus, kurių skonio pavydės net garsiausi italų virtuvės šefai.
Manoma, kad kokybiški makaronai – geltoni ir lygus, kai iš tiesų – yra visiškai priešingai. Tad kaip iš tiesų pasirinkti kokybišką pastą?
Netylant kalboms apie antrą COVID-19 viruso bangą rudenį, vaistininkė kviečia nedelsti ir pradėti savo imuniteto stiprinimu rūpintis jau šiandien.
Straipsniai
Pastaruoju metu siekiant sumažinti išlaidas ar bent jau kontaktą su kitais žmonėmis, visiems teko pakoreguoti savo apsipirkinėjimo įpročius.
Karantino metu pritrūksta idėjų, ką greito ir skanaus pasigaminti? Tikėtina, kad jūsų spintelėje yra ingredientas, kurio pagalba galite pasigaminti patiekalus visai savaitei
Vėlyvieji pusryčiai – tai karantino metu itin išsiilgtas savaitgalio ritualas, kuris asocijuojasi su marškinėliuose virtais kiaušiniais, minkštais blyneliais ar gardžiais skrebučiais.
Rankų priežiūrai ir higienai pastaruoju metu dažniau naudojame dezinfekcinį skystį nei rankų kremą.
Vos už poros dienų – gražiausia pavasario šventė – šv. Velykos. Šiemet, Lietuvai gyvenant karantino režimu, ją prašoma pasitikti kitaip ir prie pusryčių stalo sėsti tik su artimiausiais šeimos nariais.
Ketvirtąją karantino savaitę žinomas keliautojas ir žurnalo „Auto Bild Lietuva“ vyriausiasis redaktorius Vitoldas Milius nusprendė pažymėti dar viena išvyka.
Vos prieš kelias savaites amerikiečių kabelinė ir palydovinė televizija „History Channel“ pasauliui ėmė rodyti naujo dokumentinio serialo ,,Šnipų karai” (Spy Wars with Demian Lewis) epizodą ,,Žmogus kuris išgelbėjo pasaulį” (The Man Who Saved the World).
Spintelėje užsiliko apdžiūvusių duonos riekelių? Sukate galvą, ką su jomis pagaminti, kad nereikėtų išmesti?
Karantino metu žmonėms teko gerokai pakeisti gyvenimo būdą ir ypatingai – valgymo įpročius. Kol tie, kuriems gaminti namuose – vienas malonumas – džiaugiasi kulinariniais atradimais, rečiau besisukantys virtuvėje susiduria su kasdieniu klausimu: „ką valgyti“?
Šiandien visi susiduriame su ganėtinai sunkiu ir emociškai įtemptu laikotarpiu.