Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų
Jeigu manote, kad sumuštinis pusryčiams – tai neįdomus ir atsibodęs patiekalas, galvokite iš naujo!
Apie 4100 km į vakarus nuo Vilniaus yra vieta, kurią daugelis vadina Atlanto perlu.
Paprastas, tačiau puikus receptas, kaip sultingus kiaulienos šonkaulius išsikepti namų orkaitėje.
Jeigu iki šiol vasario 14-oji reikšdavo tik viena – metas ieškoti naujos suknelės ar aukštakulnių, tai šiemet meilės dieną greičiausiai sutiksime su savo mėgstamiausia pižama...
Straipsniai
Kauno centre, Maironio gatvėje, vietos ir užsienio svečiams duris atvėrė pirmasis Baltijos šalyse „Moxy“ viešbutis, priklausantis tarptautiniam tinklui „Marriott“.
Makaronų ir padažo derinimo taisyklės – lietuviams vis dar neatrasta paslaptis.
Nerimo kupinas karantino laikotarpis parodė, kad dažniausiai, norėdami pažaboti stresą, žmonės rinkosi ne sportą, knygas ar kitus prasiblaškymo būdus, bet maistą.
Viena svarbiausių šio renginio programos dalių rugpjūčio 27 – 30 dienomis, Dūburio ežero saloje, Zarasų rajone, bus festivalio vietoje vyksiantis amatų kiemas
Netylant kalboms, ar keliauti, o jei keliauti, tai kur keliauti, Graikija tyliai ramiai pelnė vienos iš saugiausių šalies kelionių šiandien, titulą.
Maisto entuziastai kviečia išbandyti egzotiškų Azijos skonių ar net lietuviškuosius šaltibarščius menančias dešrainių interpretacijas.
Vasarą bakterinių žarnyno infekcijų rizika išauga. O didžiausios grėsmės tyko netinkamai apdoruotuose ar nenuplautuose maisto produktuose bei nešvariose rankose.
Lietuvių virtuvėje gausu ingredientų, tobulai tinkančių makaronams. Išbandykite netikėtus receptus, kurių skonio pavydės net garsiausi italų virtuvės šefai.
Manoma, kad kokybiški makaronai – geltoni ir lygus, kai iš tiesų – yra visiškai priešingai. Tad kaip iš tiesų pasirinkti kokybišką pastą?
Sveikatos specialistai vieningai sako, kad pati vertingiausia šiuo metu jau sunokusi miško uoga – žemuogė.