Vasarą bakterinių žarnyno infekcijų rizika išauga. O didžiausios grėsmės tyko netinkamai apdoruotuose ar nenuplautuose maisto produktuose bei nešvariose rankose.
|
Lietuvių virtuvėje gausu ingredientų, tobulai tinkančių makaronams. Išbandykite netikėtus receptus, kurių skonio pavydės net garsiausi italų virtuvės šefai.
|
Manoma, kad kokybiški makaronai – geltoni ir lygus, kai iš tiesų – yra visiškai priešingai. Tad kaip iš tiesų pasirinkti kokybišką pastą?
|
Sveikatos specialistai vieningai sako, kad pati vertingiausia šiuo metu jau sunokusi miško uoga – žemuogė.
|
Netylant kalboms apie antrą COVID-19 viruso bangą rudenį, vaistininkė kviečia nedelsti ir pradėti savo imuniteto stiprinimu rūpintis jau šiandien.
|
Reguliarus bėgiojimas stiprina mūsų sveikatą ir padeda palaikyti gerą fizinę formą, tačiau daugelis žmonių daro keletą įprastų klaidų.
|
Kokią mėsą rinktis grilinimui ir kaip ją tinkamai iškepti: griliaus eksperto Tomo Petrylos patarimai
(
Kaip išsirinkti grilinimui tinkamiausią mėsą, ją paruošti ir tobulai iškepti.
|
Su maistu gauti geležies darosi vis sunkiau: dalijamės dienos meniu receptais, kurie padės gauti daugiau
(
Organizmui būtinų medžiagų trūkumas, tokių kaip geležis ar B grupės vitaminai, jau seniai nebėra tik vyresnio amžiaus ar vegetarų problema.
|
Pastaraisiais metais atgijusioje ir iš naujo pamiltoje Nepriklausomybės aikštėje, Kaune, vasaros proga vartus vėl atveria „Laukas“.
|
Žadama, kad šią savaitę baigsis tris mėnesius trukęs karantinas ir gyventojai galės po truputį sugrįžti prie įprasto gyvenimo ritmo.
|