Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų
Daugelis savo ryto neįsivaizduoja be gardžios kavos puodelio. Šis ritualas suteikia dienai energijos bei skatina žvaliai kibti į darbus.
Neskubėkite išmesti produktų – nustebtumėte, kiek gardžių patiekalų galite pasidaryti iš šventinių maisto likučių
Dubenėlis šiltos ir kreminės avižinės košės – tai bene populiariausias pusryčių patiekalas ne tik visame pasaulyje, bet ir Lietuvoje.
Nors ryžiai puikiai papildo bet kokį patiekalą, jie nebūtinai turi užimti tik antraplanę patiekalo rolę
Straipsniai
Bu­ka­reš­to pa­va­di­ni­mas kil­di­na­mas iš le­gen­di­nio pie­me­nė­lio Bu­cu­ro (Buku) var­do
Mitybos tikslas – ne tik valgymo proceso malonumas, svarbiausias mityboje – valgymo rezultatas
Jei norime maitintis sveikai, į savo racioną privalome įtraukti ir žuvies produktų
Septyni bučai ir šimtai įvairiaspalvių gėlių įkvėpė vieną talentingiausių Lietuvos floristų Antaną Mažoną improvizacijoms žvejybos tema.
Picajola Antonijo Martuči kilęs iš Padujos, tačiau
Nors ir svarbią asmeninę sukaktį už kelių dienų švęsianti dainininkė Birutė Petrikytė, ir ją pasveikinti iš Majamio atskridęs dainininkas Valerijus Leontjevas neabejingi dietoms bei sveikos mitybos principams
Dažniausiai svogūnai naudojami kaip prieskoniai – žali, kepti, virti, troškinti, o kartais ir kaip pagrindinis patiekalo ingredientas
Puodelis kavos gerai ryto pradžiai, energijai ir žvalumui
Viršsvoris – mūsų modernios visuomenės rykštė. Tiesa, kartais net ir
„Pusryčius suvalgyk pats! Pietus pasidalink su draugu, o vakarienę atiduok priešui“ - sako liaudies išmintis.