Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų
Jei jūsų Naujųjų metų sutikimo kompanija nebus didelė, gera išeitis šventiniam vakarui išsikepti viščiuką – tik kiek kitaip, nei esate įpratę
Prie puodelio šiltos arbatos ar kvapnios kavos visuomet norisi ir gabalėlio skanaus deserto.
Pistacijos puikiai tiks tiek šventinių kepinių įdarui ar dekoravimui, tiek užkandžių skaninimui.
Moliūgų patiekalais galima pradžiuginti ne tik artimuosius, bet ir savo organizmą: jame gausu svarbiausių žmogui vitaminų, o jame esančios skaidulos padės
Straipsniai
Dėl rugštokai karstelėjusio skonio bruknės dažniausiai vartojamos termiškai apdorotos...
Sutrintos ir užšaldytos šviežios uogos išsaugo daugiau vitaminų bei suteikia įspūdį tarsi valgytumėte tik ką nuskintą vasaros derlių.
Maisto mylėtojai planuodami savo atostogas ieško ypatingų vietų, kuriose galėtų pasimėgauti tikrai geru, vietiniu maistu.
Geriausiai Ispanijos virtuvę apibūdinantis patiekalas, neabejotinai, yra paelija, kurią anksčiau ar vėliau pamėgsta net pats išrankiausias keliautojas.
Prancūzišką batoną nesudėtinga pasigaminti namuose – prireiks vos keturių ingredientų.
Pagalvojus apie šią duoną, užplūsta sentimentai prisimenant gurmaniškas, lėtas ir įvairiausių skonių kupinas atostogas saulėtoje Italijoje.
Egzistuoja tūkstančiai jo rūšių, tačiau kaip rodo pardavimų duomenys, lietuviai pirmenybę teikia vos kelioms iš jų.
Lašiša gali būti valgoma ir termiškai neapdorota, sūdant pagal skandinavišką Gravlakso receptą ar marinuojant citrusinių vaisių sultyse Sevičės būdu.
Turkijos virtuvė yra viena iš įvairiausių ir turtingiausių pasaulyje – šalis yra tarp Europos ir Azijos, Rytų ir Vakarų kryžkelėje.
Jeigu manote, kad sumuštinis pusryčiams – tai neįdomus ir atsibodęs patiekalas, galvokite iš naujo!