|
|
Šiuolaikinių žmonių mityba orientuojama išskirtinai į mėgavimąsi skoniu ...
|
Šv. Velykų margutis Estijoje – ne tik vaisingumo ir gamtos nubudimo simbolis
|
Viršsvoris – mūsų modernios visuomenės rykštė. Tiesa, kartais net ir
|
Medžiagų apykaita, tai nenutrūkstantis procesas, kai
|
Maistas skirstomas į tris pagrindines grupes pagal gunas ...
|
„Pusryčius suvalgyk pats! Pietus pasidalink su draugu, o vakarienę atiduok priešui“ - sako liaudies išmintis.
|
Vystantis mokslui, keičiasi ir mūsų maistas. Virtuvė – jau ne prijuostės ir peiliai: balti chalatai ir bandymai joje užima nemažesnį vaidmenį. Pakalbėkime apie naujus maisto vartojimo būdus ir tendencijas.
|
Ar galime maitintis greitai ir sveikai?
|
Liofilizacija yra vienas iš daugelio džiovinimo būdų, tačiau šiuo metu – geriausias.
|
Jei mėgstate žuvį, turbūt pastebėjote, kaip keičiasi žuvies ir jūros gėrybių asortimentas Lietuvos didžiuosiuose prekybos centruose
|