|
|
Lietuvių virtuvėje gausu ingredientų, tobulai tinkančių makaronams. Išbandykite netikėtus receptus, kurių skonio pavydės net garsiausi italų virtuvės šefai.
|
Manoma, kad kokybiški makaronai – geltoni ir lygus, kai iš tiesų – yra visiškai priešingai. Tad kaip iš tiesų pasirinkti kokybišką pastą?
|
Netylant kalboms apie antrą COVID-19 viruso bangą rudenį, vaistininkė kviečia nedelsti ir pradėti savo imuniteto stiprinimu rūpintis jau šiandien.
|
Kokią mėsą rinktis grilinimui ir kaip ją tinkamai iškepti: griliaus eksperto Tomo Petrylos patarimai
(
Kaip išsirinkti grilinimui tinkamiausią mėsą, ją paruošti ir tobulai iškepti.
|
Su maistu gauti geležies darosi vis sunkiau: dalijamės dienos meniu receptais, kurie padės gauti daugiau
(
Organizmui būtinų medžiagų trūkumas, tokių kaip geležis ar B grupės vitaminai, jau seniai nebėra tik vyresnio amžiaus ar vegetarų problema.
|
Supertėtis Simonas Urbonas restoraną žmonai įrengė namuose: už 9 eurus pagamino trijų dalių pietus
(
Trejus metus vaikų priežiūros atostogose praleidęs Simonas Urbonas supertėčiu vadinamas ne tik dėl noro auginti atžalas, bet ir pomėgio suktis virtuvėje.
|
Keliautojas ir žurnalistas Orijus Gasanovas teigia, kad lietuviai panašiausi į amerikiečius, nes mėgsta riebius mėsainius su daug padažo, sūrio ir kepta šonine.
|
Kaip neišmesti dar tinkamų vartoti produktų ir sunaudoti turimus maisto likučius.
|
Šylantys orai maisto gurmanams reiškia tik viena – grilio sezono pradžią.
|
Manėte, kad burokėliai, morkos, cukinijos, kalafiorai ar saldžiosios bulvės puikiai dera tik salotose? O kaip jums pasiūlymas – daržovės desertui?
|