|
|
Miškuose raudonuoja superuogos – bruknės: dietologė pataria valgyti neapdorotas ir dalijasi patarimais
(
Dėl rugštokai karstelėjusio skonio bruknės dažniausiai vartojamos termiškai apdorotos...
|
Sutrintos ir užšaldytos šviežios uogos išsaugo daugiau vitaminų bei suteikia įspūdį tarsi valgytumėte tik ką nuskintą vasaros derlių.
|
Maisto mylėtojai planuodami savo atostogas ieško ypatingų vietų, kuriose galėtų pasimėgauti tikrai geru, vietiniu maistu.
|
Geriausiai Ispanijos virtuvę apibūdinantis patiekalas, neabejotinai, yra paelija, kurią anksčiau ar vėliau pamėgsta net pats išrankiausias keliautojas.
|
Prancūzišką batoną nesudėtinga pasigaminti namuose – prireiks vos keturių ingredientų.
|
Pagalvojus apie šią duoną, užplūsta sentimentai prisimenant gurmaniškas, lėtas ir įvairiausių skonių kupinas atostogas saulėtoje Italijoje.
|
Egzistuoja tūkstančiai jo rūšių, tačiau kaip rodo pardavimų duomenys, lietuviai pirmenybę teikia vos kelioms iš jų.
|
Lašiša gali būti valgoma ir termiškai neapdorota, sūdant pagal skandinavišką Gravlakso receptą ar marinuojant citrusinių vaisių sultyse Sevičės būdu.
|
Turkijos virtuvė yra viena iš įvairiausių ir turtingiausių pasaulyje – šalis yra tarp Europos ir Azijos, Rytų ir Vakarų kryžkelėje.
|
Jeigu manote, kad sumuštinis pusryčiams – tai neįdomus ir atsibodęs patiekalas, galvokite iš naujo!
|