|
|
Greito, bet kokybiško maisto, kitaip tariant, fast casual tipo restoranas „No Forks“ išsiplėtė. Jo patiekiamas buritas, takus ir kitus meksikiečių virtuvės patiekalus nuo kovo 1 d. galima bus rasti ir prekybos centre „Ozas“.
|
Netrukus žiemą iš kiemo vysime minėdami Užgavėnes, kurios primena apie svarbiausią pavasario sutiktuvių patiekalą – blynus.
|
Pusryčius turėtų valgyti kiekvienas subalansuota mityba besirūpinantis žmogus, kuris nori palaikyti tolygų kūno svorį ir turėti pakankamai energijos. Visgi, koks laikas pirmajam dienos valgiui yra pats tinkamiausias?
|
Šaltuoju metų laikotarpiu organizmui natūraliai norisi kaloringesnio ir sotesnio maisto. Tuomet kyla daugiau pagundų visavertę mitybą papildyti riebesniais ar saldesniais produktais.
|
Sakoma, kad nuo 30-ies metų mūsų virškinimo sistema pradeda senti, vadinasi, gaminti vis mažiau virškinimo fermentų.
|
„Nori nenori turi valgyti kasdien, todėl maistas yra dalelė mūsų ir itin svarbu kuo anksčiau pradėti galvoti apie gerus produktus ir kas yra įdėta lėkštėje“, - įsitikinęs vienas garsiausių virtuvės šefų Lietuvoje Deivydas Praspaliauskas.
|
Tinkamai parinkti indai papuoš Jūsų stalą ir pavers jį magiška vieta susibūrimui. Tačiau kaip nesuklysti ir sukurti būtent tokį stalo dekorą, kokio norite?
|
Įvairūs pasaulio virtuvės restoranai ir vykstančios patiekalų ar gėrimų degustacijos, leidžia pažinti neįtikėtinus skonius neišvykstant iš Lietuvos.
|
Lietuviai – vienintelė tauta, išsaugojusi tokį unikalų ir simbolinę reikšmę turintį kepinį kaip kūčiukai
|
Kaip paruošt sumuštinį ir tinkamai supakuoti, kad šis būtų ne tik sveikatai palankus bei maistingas, bet ir neprarastų gero skonio?
|