|
|
Sveikos mitybos tendencijos tiek Lietuvoje, tiek visame pasaulyje kasdien vis stiprėja. Visgi kelias iki sveikos gyvensenos ir mitybos gali būti sunkus. Kaip pradėti?
|
Surengti šventę namuose. Malonumas didelis, bet pripažinkim, ir vargo nemažai.
|
Net aštuonių restoranų Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje šefai šįryt atsikels kaip geriausi Baltijos šalyse
|
Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio proga – klasikinių kokteilių variacijos ir Vidurio rytų užkandžiai
(
Nuo šiol kurorto lankytojus jų pamėgta vieta kvies ne tik ragauti gardžių patiekalų, bet užsukti ir vakare bei pasimėgauti kokteliais bei prie jų derančiais užkandžiais
|
Galima groti iš natų, galima iš klausos arba tiesiog improvizuoti duotąja tema. Tai bene smagiausia. Kulinarijoje ne kitaip: kažką sukurti pačiam kur kas maloniau...
|
Austrijos mokslininkų tyrimo duomenimis, asmenys mėgstantys kavą ir toniką dažniau pasižymėjo sadizmu, narcisizmu ir kitomis psichopatams būdingomis savybėmis
|
Greitai kintanti oro temperatūra, vangiai įsibėgėjantis šildymo sezonas, žvarbus vėjas ir pilkas rudeninis lietus nulemia, jog vis dažniau subjūra nuotaika ir sumažėja ne tik energijos kasdieniams darbams, bet pradeda varginti kosulys, sloga ir prasta savijauta.
|
Pritrūkote idėjų, ką pasigaminti pietums?
|
10 naujų pavasario skonių. Kulinarinio turizmo Lietuvoje idėjos: nuo pikniko dvare iki bobausių šventės
(
Kulinarinis turizmas yra absoliutus fenomenas ir sparčiausiai auganti turizmo rūšis tiek pasaulyje, tiek ir Lietuvoje
|