|
|
Paprastas, tačiau puikus receptas, kaip sultingus kiaulienos šonkaulius išsikepti namų orkaitėje.
|
Avinžirnių humusas yra ne tik maistingas, bet ir naudingas.
|
Staiga užgimusi kepėjų banga tiesiog šlavė iš lentynų mieles, miltus ir suleido savo rankas į tešlą.
|
Daugelis savo ryto neįsivaizduoja be gardžios kavos puodelio. Šis ritualas suteikia dienai energijos bei skatina žvaliai kibti į darbus.
|
Jau daugiau nei du mėnesius trunkantis antrasis karantinas paskatino žmones ieškoti naujų veiklų, pomėgių ir tikslų.
|
Simonas Urbonas į improvizacijas virtuvėje įtraukia ir vaikus: „Pusryčiai – jų laikas pasireikšti“
(
Super tėtis Simonas Urbonas virtuvėje sukasi kone kasdien. Ten ne tik gamina šeimai maistą, bet ir įtraukia vaikus ...
|
Neskubėkite išmesti produktų – nustebtumėte, kiek gardžių patiekalų galite pasidaryti iš šventinių maisto likučių
|
Tikriausiai nei vienas neįsivaizduoja savo šventinio stalo be jau tradiciniais tapusių mamos ar močiutės kepinių
|
Per Kalėdas ar Naujuosius metus stalai lūžta nuo skaniausių patiekalų – deja, ne nuo pačių sveikiausių.
|
Net jeigu atrodo, kad visi kvietiniai miltai yra tiesiog balti miltai, pasirodo, ne visi jie vienodi: būtent nuo miltų rūšies gali iš esmės pasikeisti kepinio struktūra ir net skonis.
|