Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų
Jei jūsų Naujųjų metų sutikimo kompanija nebus didelė, gera išeitis šventiniam vakarui išsikepti viščiuką – tik kiek kitaip, nei esate įpratę
Prie puodelio šiltos arbatos ar kvapnios kavos visuomet norisi ir gabalėlio skanaus deserto.
Pistacijos puikiai tiks tiek šventinių kepinių įdarui ar dekoravimui, tiek užkandžių skaninimui.
Moliūgų patiekalais galima pradžiuginti ne tik artimuosius, bet ir savo organizmą: jame gausu svarbiausių žmogui vitaminų, o jame esančios skaidulos padės
Straipsniai
Greito, bet kokybiško maisto, kitaip tariant, fast casual tipo restoranas „No Forks“ išsiplėtė. Jo patiekiamas buritas, takus ir kitus meksikiečių virtuvės patiekalus nuo kovo 1 d. galima bus rasti ir prekybos centre „Ozas“.
Netrukus žiemą iš kiemo vysime minėdami Užgavėnes, kurios primena apie svarbiausią pavasario sutiktuvių patiekalą – blynus.
Pusryčius turėtų valgyti kiekvienas subalansuota mityba besirūpinantis žmogus, kuris nori palaikyti tolygų kūno svorį ir turėti pakankamai energijos. Visgi, koks laikas pirmajam dienos valgiui yra pats tinkamiausias?
Šaltuoju metų laikotarpiu organizmui natūraliai norisi kaloringesnio ir sotesnio maisto. Tuomet kyla daugiau pagundų visavertę mitybą papildyti riebesniais ar saldesniais produktais.
Sakoma, kad nuo 30-ies metų mūsų virškinimo sistema pradeda senti, vadinasi, gaminti vis mažiau virškinimo fermentų.
„Nori nenori turi valgyti kasdien, todėl maistas yra dalelė mūsų ir itin svarbu kuo anksčiau pradėti galvoti apie gerus produktus ir kas yra įdėta lėkštėje“, - įsitikinęs vienas garsiausių virtuvės šefų Lietuvoje Deivydas Praspaliauskas.
Tinkamai parinkti indai papuoš Jūsų stalą ir pavers jį magiška vieta susibūrimui. Tačiau kaip nesuklysti ir sukurti būtent tokį stalo dekorą, kokio norite?
Įvairūs pasaulio virtuvės restoranai ir vykstančios patiekalų ar gėrimų degustacijos, leidžia pažinti neįtikėtinus skonius neišvykstant iš Lietuvos.
Lietuviai – vienintelė tauta, išsaugojusi tokį unikalų ir simbolinę reikšmę turintį kepinį kaip kūčiukai
Kaip paruošt sumuštinį ir tinkamai supakuoti, kad šis būtų ne tik sveikatai palankus bei maistingas, bet ir neprarastų gero skonio?