Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Video
Katalogo kategorijų

Whatabout agency, UAB

SEO paslaugos – reaktyvinis kuras reklamai internete
Kontaktiniai duomenys
Laisvės al. 59
LT-44305 Kaunas
tel.: +370 652 00208
mob.: +370 610 79316
https://whatabout.agency/
Įmonės darbo laikas
Pir-Pen 10:00-20:00
Raktiniai žodžiai
SEO reklamos agentūra, seo paslaugos, seo optimizavimas, seo mokymai, seo, seo imones, seo kaina, google seo, reklama internete, reklama,
Pagrindinės kategorijos
Nuotraukos
Žemėlapis
Duomenys atnaujinti: 2024.04.28       Peržiūrėta: 2361    

Sertifikuota Google partnerė Lietuvoje UAB “SEOHelis” turi vieną tikslą – užtikrinti profesionalių internetinės reklamos paslaugų teikimą savo klientams Lietuvoje ir už jos ribų (pvz. Baltijos ir Skandinavijos šalyse, Lenkijoje, Jungtinėje Karalystėje, JAV ir kitose). Aukšti įmonės standartai lemia, kad ypatingas dėmesys yra skiriamas kiekvienam klientui ir unikaliems jo poreikiams internete. UAB „SEOHelis“ dirbantys specialistai, remdamiesi rinkos analizėmis bei naujausiomis reklamos tinklų (Google, Facebook, Yandex) galimybėmis, sukuria ilgalaikę strategiją pardavimams didinti.

SEO – tai ilgalaikis procesas, kuris gerina svetainės pozicijas ir padeda padidinti potencialių lankytojų skaičių internetinėje svetainėje per Google organinę paiešką. Pagrindinis optimizacijos tikslas – pasiekti, kad Google paieškos sistemai patiktų Jūsų tinklalapis ir tokiu būdu paieškos variklis lengviau aptiktų ir geriau įvertintų Jūsų internetinę svetainę.

SEO paslaugos padės Jūsų internetinei svetainei, o tuo pačiu ir parduodamoms prekėms ir paslaugoms, tapti labiau matomoms bei pasiekiamoms tiksliniam vartotojui, nes procesas vykdomas tik strategiškai parinktam segmentui.

SEO investicinė grąža yra laikoma viena didžiausių iš visų marketingo sprendimų.