Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų
Vasarą bakterinių žarnyno infekcijų rizika išauga. O didžiausios grėsmės tyko netinkamai apdoruotuose ar nenuplautuose maisto produktuose bei nešvariose rankose.
Lietuvių virtuvėje gausu ingredientų, tobulai tinkančių makaronams. Išbandykite netikėtus receptus, kurių skonio pavydės net garsiausi italų virtuvės šefai.
Manoma, kad kokybiški makaronai – geltoni ir lygus, kai iš tiesų – yra visiškai priešingai. Tad kaip iš tiesų pasirinkti kokybišką pastą?
Netylant kalboms apie antrą COVID-19 viruso bangą rudenį, vaistininkė kviečia nedelsti ir pradėti savo imuniteto stiprinimu rūpintis jau šiandien.
Straipsniai
Tad kaip padėti savo odai, prasidėjus šaltajam sezonui?
Diabetas – liga, su kuria dažnas žmogus gyvena visą gyvenimą, viena tokių – šiaulietė Simona Ivaškevičienė, ji beveik prieš 28 metus išgirdo, kad serga 1 tipo cukriniu diabetu
Pasižiūrėkime, kokie galvos apdangalai bus populiariausi 2019-2020 metų šaltąjį sezoną tarp darželinukų, pradinukų ir vyresnių klasių moksleivių?
Šaltasis metų laikotarpis žmones pasitinka peršalimu ir virusinėmis infekcijomis.
Gražiai dekoruotas stalas su žvakėmis ir jaukiomis detalėmis – tai būdas ne tik pavakarieniauti, bet ir pradžiuginti savo artimuosius.
Jau vien tai, kad patys turkai labiausiai mėgsta atostogauti savame krašte, daug pasako apie Turkiją ir ją dievinančius jos gyventojus.
Kodėl vis dažniau susiduriame su įvairiais mitais ir ar įmanoma juos paneigti?
Įprotis plauti galvą susiformuoja dar vaikystėje, kiekvienoje pasaulio šalyje žmonės plauna galvą skirtingu dažnumu.
Kodėl Lietuviai nėra linkę keliauti vieni bei kokius privalumus turi toks keliavimo būdas?
Užtenka įprastus kvietinius miltus pakeisti kitomis alternatyvomis – štai jums ir naujas pyrago skonis, tekstūra ar net kvapas. Tad kokius juos rinktis ir kokius pyragus kepti?