Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų
Kiauliena, kaip ir vištiena, išlieka mėgstamiausios lietuvių mėsos rūšys, o atėjus grilinimo sezonui, gardžius kiaulienos nugarinės kepsnelius pasiruoš ir išsikeps net virtuvės naujokai.
Nepailstantys keliauninkai, kelionių dokumentikos laidos „1000 pasaulio stebuklų“ herojai Audrius ir Alma Sutkai visai neseniai baigė savo klajones po Turkiją
Moteris dalijasi savo kelionių įspūdžiais ir rekomendacijomis, ką nuveikti Jordanijoje, o norintiems tikro atokvėpio nuo rutinos siūlo rinktis nakvynę tūkstančio žvaigždučių viešbutyje – dykumoje.
Lengvai pagaminami, gardūs, pigūs ir maistingi patiekalai – kiekvieno besiruošiančio šventėms siekiamybė.
Straipsniai
Makaronų ir padažo derinimo taisyklės – lietuviams vis dar neatrasta paslaptis.
Nerimo kupinas karantino laikotarpis parodė, kad dažniausiai, norėdami pažaboti stresą, žmonės rinkosi ne sportą, knygas ar kitus prasiblaškymo būdus, bet maistą.
Viena svarbiausių šio renginio programos dalių rugpjūčio 27 – 30 dienomis, Dūburio ežero saloje, Zarasų rajone, bus festivalio vietoje vyksiantis amatų kiemas
Netylant kalboms, ar keliauti, o jei keliauti, tai kur keliauti, Graikija tyliai ramiai pelnė vienos iš saugiausių šalies kelionių šiandien, titulą.
Maisto entuziastai kviečia išbandyti egzotiškų Azijos skonių ar net lietuviškuosius šaltibarščius menančias dešrainių interpretacijas.
Vasarą bakterinių žarnyno infekcijų rizika išauga. O didžiausios grėsmės tyko netinkamai apdoruotuose ar nenuplautuose maisto produktuose bei nešvariose rankose.
Lietuvių virtuvėje gausu ingredientų, tobulai tinkančių makaronams. Išbandykite netikėtus receptus, kurių skonio pavydės net garsiausi italų virtuvės šefai.
Manoma, kad kokybiški makaronai – geltoni ir lygus, kai iš tiesų – yra visiškai priešingai. Tad kaip iš tiesų pasirinkti kokybišką pastą?
Sveikatos specialistai vieningai sako, kad pati vertingiausia šiuo metu jau sunokusi miško uoga – žemuogė.
Netylant kalboms apie antrą COVID-19 viruso bangą rudenį, vaistininkė kviečia nedelsti ir pradėti savo imuniteto stiprinimu rūpintis jau šiandien.