|
|
Kiekvienais metais receptų paieškos suintensyvėja kalėdiniu laikotarpiu ir piką pasiekia gruodžio mėnesį.
|
Šį kartą močiutės mėsos kotletukus Simonas gamino iš avinžirnių ir net pats nustebo, kad vegetariška jų versija skoniu nenusileidžia tradicinei.
|
Dubenėlis šiltos ir kreminės avižinės košės – tai bene populiariausias pusryčių patiekalas ne tik visame pasaulyje, bet ir Lietuvoje.
|
Gardžiai duonai išsikepti tereikia trijų ingredientų – miltų, vandens ir druskos. Kaip tai padaryti?
|
Vertingais patarimais ir ypatingo padažo paslaptimis dalinasi kvalifikuoti, kiekvieną dieną iš įvairių jūros gėrybių sušius, salotas, sriubas ir kitus patiekalus ruošiantys „Sushi Out“ gamybos meistrai.
|
Nors ryžiai puikiai papildo bet kokį patiekalą, jie nebūtinai turi užimti tik antraplanę patiekalo rolę
|
Makaronų ir padažo derinimo taisyklės – lietuviams vis dar neatrasta paslaptis.
|
Nerimo kupinas karantino laikotarpis parodė, kad dažniausiai, norėdami pažaboti stresą, žmonės rinkosi ne sportą, knygas ar kitus prasiblaškymo būdus, bet maistą.
|
Maisto entuziastai kviečia išbandyti egzotiškų Azijos skonių ar net lietuviškuosius šaltibarščius menančias dešrainių interpretacijas.
|
Vasarą bakterinių žarnyno infekcijų rizika išauga. O didžiausios grėsmės tyko netinkamai apdoruotuose ar nenuplautuose maisto produktuose bei nešvariose rankose.
|