Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų
Jei jūsų Naujųjų metų sutikimo kompanija nebus didelė, gera išeitis šventiniam vakarui išsikepti viščiuką – tik kiek kitaip, nei esate įpratę
Prie puodelio šiltos arbatos ar kvapnios kavos visuomet norisi ir gabalėlio skanaus deserto.
Pistacijos puikiai tiks tiek šventinių kepinių įdarui ar dekoravimui, tiek užkandžių skaninimui.
Moliūgų patiekalais galima pradžiuginti ne tik artimuosius, bet ir savo organizmą: jame gausu svarbiausių žmogui vitaminų, o jame esančios skaidulos padės
Straipsniai
Pakeistos sudėties arba reformuliuotas (angl. – reformulated) maistas yra toks maistas, kuriame sumažintas druskos, cukrų ar riebalų kiekis.
Elena kviečia išmėginti paprastą kiaulienos šonkauliukų ruošimo būdą. Visa paslaptis – pirmiausia šonkauliukus reikės apvirti. Laikykitės recepto nurodymų.
Prim.lt skaitytojams neblogai pažįstamas „Motopro“ vadovas Dainius Sakalauskas Naujųjų metų proga
Kai lauke šalta, tai ir namuose norisi sočios, šiltos sriubos
Dažnai vaikystėje nemėgtos, bet suaugus įvertintos sriubos šiandien išgyvena kulinarinį atgimimą
Toks malonumas restorano svečiams kainuoja beveik 150 eurų už valandą
Nepatikėsite, kad taupydami maistą tuo pačiu sutaupysite ir pinigų
Anglijoje gyvenanti Rasa (puslapio „Rasos virtuvės užrašai“ autorė) siūlo išmėginti paprastus, skanius ir minkštus trintų bulvių blynus su pievagrybių įdaru
Ar kada nors pagalvojote, jog pačių skaniausių ledų galite pasigaminti namuose?
Jau grilio sezonas. Šį kartą noriu pristatyti Viktorijos firminį receptą – triušienos vėrinukus.