Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų

Kibinai

Mėsą bei svogūnus supjaustome gabaliukais ...
Nuotraukos

Reikės:
•  300 g sviesto,
•  350 g grietinės,
•  1 kiaušinio,
•  0,5 kg miltų.

Aptepimui:
•  0,5 kiaušinio.

Įdarui:
•  300 g avienos, jautienos arba kiaulienos (be kaulo), 
•  100 g svogūnų,
•  druskos,
•  pipirų,
•  kelių šaukštų vandens.

Mėsą bei svogūnus supjaustome gabaliukais, įdedame pipirų ir druskos. Geriausia, jei mėsa pabūna šaldytuve per naktį.
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame tešlą ir dedame į šaldymo kamerą valandai. Tešlą iškočiojame ir išspaudžiame 15 cm skersmens ratukus (arbatinės lėkštutės dydžio). Į vidurį dedame šaukštą įdaro, perlenkiame pusiau ir užlankstome kraštus.
Kibinus patepame kiaušiniu ir sudedame į skardą. Kepame orkaitėje 25 min.