Reikės:
• 300 g sviesto,
• 350 g grietinės,
• 1 kiaušinio,
• 0,5 kg miltų.
Aptepimui:
• 0,5 kiaušinio.
Įdarui:
• 300 g avienos, jautienos arba kiaulienos (be kaulo),
• 100 g svogūnų,
• druskos,
• pipirų,
• kelių šaukštų vandens.
Mėsą bei svogūnus supjaustome gabaliukais, įdedame pipirų ir druskos. Geriausia, jei mėsa pabūna šaldytuve per naktį.
Iš tešlai skirtų produktų paruošiame tešlą ir dedame į šaldymo kamerą valandai. Tešlą iškočiojame ir išspaudžiame 15 cm skersmens ratukus (arbatinės lėkštutės dydžio). Į vidurį dedame šaukštą įdaro, perlenkiame pusiau ir užlankstome kraštus.
Kibinus patepame kiaušiniu ir sudedame į skardą. Kepame orkaitėje 25 min.