|
|
Mėgstate išbandyti naujus restoranus, tačiau nenorite išlaidauti?
|
Jokie pusryčiai Italijoje nebus tikrai itališki, jei neužsisakysite didelio, gardaus puodelio kavos su pienu – caffe e latte
|
Po ilgos darbo dienos nebėra jėgų suktis virtuvėje? Greito maisto ir pusfabrikačių išvengti padės virtuvės robotas-asistentas.
|
Valgydami įvairų maistą mes ne tik pasisotiname, bet
|
Žvejų mėtomą mėsą būrys piranijų sudrasko į skutelius per kelias sekundes
|
Arbatpinigiai – monetos arbatai? Kodėl arbatai? Kodėl padavėjai turi privilegiją jų gauti iš kliento? Kaip apskaičiuoti? O gal iš vis neduoti – ir taip gauna atlyginimą...
|
Žuvis ir jūros produktai savo maistinėmis savybėmis yra vieni iš labiausiai vertintinų ir rekomenduojamų maisto produktų žmogui. Tai daug baltymų ir mažai kalorijų turintis maistas
|
Per dylantį mėnulį pravarčiausia sodinti augalus, kurie derlių brandina žemėje – tai bulvės, morkos, burokėliai...
|
Norėdami palaikyti kūno formas, kasdien valgykite 3–4 kartus!
|
G. Bernotas pasakoja apie kavinių ir barų verslą Šiauliuose
|