Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Video
Katalogo kategorijų

FLEXPRO, UAB

Naujas požiūris į spaudos ir reklamos projektus
Kontaktiniai duomenys
Kęstučio g. 59
Vilnius
tel.: +370 5 2361826
faks.: +370 5 2730852
info@flexpro.lt
Raktiniai žodžiai
Pagrindinės kategorijos
Kitos kategorijos
Nuotraukos
Žemėlapis
Duomenys atnaujinti: 2024.04.28       Peržiūrėta: 932    

Spauda kasdien tobulėja ir keičia pasaulį. Prie šių pokyčių prisideda profesionali ir pažangi spaudos valdymo įmonė FLEXPRO. Šiandien jums reikia ne tik kokybiškų spaudos gaminių, bet ir patikimo partnerio, kuriam svarbios jūsų idėjos, tikslai ir poreikiai.

FLEXPRO kuria naują požiūrį į spaudos ir reklamos projektus: kiekviena jūsų idėja yra įmanoma, o spaudos procesas paprastas, patogus ir greitas. Profesionalūs ir pozityvūs darbuotojai pasirengę atsakyti į visus jūsų klausimus, patarti ir padėti nuo pirmųjų žingsnių. Šiuolaikiškos gamybos technologijos ir geriausiai Baltijos šalyse išvystytas gaminių pristatymas leidžia užtikrinti, kad visada laimėsite kovą su laiku išlaikydami aukštą kokybę ir trokštamą rezultatą.

Per  daugiau kaip 10 metų FLEXPRO tapo patikima ir greitai reaguojančia komanda. Domimės šiuolaikinės spaudos tendencijomis ir patys jas kuriame, drąsiai priimame laiko ir kiekio iššūkius, su užsidegimu padedame jums įgyvendinti kūrybinius sumanymus. Siekiame, kad jums spaudos ir reklamos projektai būtų ne būtinybė, o malonumas.


ĮMONĖS PASIŪLYMAI
Naujas požiūris į spaudą