Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Video
Katalogo kategorijų

Rikonetas, UAB

Rikonetas - ROWE atstovas. Kopijavimo aparatai, kopijavimo aparatų nuoma, biuro įranga, kasečių pildymas, spausdintuvai, projektoriai, IT technika.
Kontaktiniai duomenys
Savanorių pr. 163
LT-50174 Kaunas
tel.: +370 37 337408
info@rikonetas.lt
www.rikonetas.lt
Įmonės darbo laikas
I-IV 8:00–17:00; V 8:00–16.00
Raktiniai žodžiai
Spausdintuvai, kopijavimo aparatų nuoma, spausdintuvų nuoma, spalvotas spausdintuvas, rašalinis spausdintuvas, brėžinių spausdintuvas,
Kitos kategorijos
Nuotraukos
Žemėlapis
Duomenys atnaujinti: 2024.03.19       Peržiūrėta: 14078    

UAB RIKONETAS - kokybiškai, operatyviai ir patikimai paslaugas teikianti įmonė nuo 2002 metų. Esame įgaliotas Vokietijos kompanijos ROTH + WEBER GmbH (ROWE) oficialus atstovas Lietuvoje, oficialus RICOH atstovas, Epson, Kyocera, Xerox prekybos ir techninio aptarnavimo partneris.

Mūsų darbuotojai nuolat tobulina savo žinias, kad Jums iškilusios problemos būtų sprendžiamos kvalifikuotai ir operatyviai. Mūsų ilgalaikiai klientai yra nedidelės įmonės, stambūs verslo klientai ir valstybinės įstaigos.

DAUGIAFUNKCINIAI SPAUSDINTUVAI, plačiaformačiai SPAUSDINTUVAI, SPAUSDINTUVŲ NUOMA, KOPIJAVIMO APARATŲ NUOMA


Parduodame ir suteikiame garantiją sekančiai įrangai: kopijavimo aparatai, daugiafunkciniai spausdintuvai, ROWE brėžinių skeneriai ir brėžinių lankstymo įranga, brėžinių spausdintuvai, tiražavimo aparatai. Kopijavimo aparatų ir spausdintuvų nuoma – tai patogus ir paprastas būdas turėti poreikius atitinkančią šiuolaikinę techniką savo biure be jokių pradinių investicijų. Pasikeitus poreikiui, pakeisime įrangą į atitinkančią esamus poreikius. Galime pasiūlyti greitus spalvinius (30-50 psl/min.) ir įvairaus greičio vienspalvius (20-60 psl/min.) daugiafunkcinius spausdintuvus, sukomplektuoti pagal kliento poreikius.

KOPIJAVIMO APARATŲ, SPAUSDINTUVŲ REMONTAS


Mūsų techninio personalo patirtis prižiūrint ir remontuojant biuro techniką nuo 12 iki 24 metų. Nuolat tobuliname žinias pas įrangos gamintojus. Taigi kopijavimo aparatų, spausdintuvų remontas mums gerai žinomas. Savalaikis spausdintuvų remontas ne tik užtikrina sklandų ir nepertraukiamą darbą, bet ir padeda taupyti Jūsų pinigus. Laiku neatliekant remonto ir nekeičiant besidėvinčių dalių, jos gali turėti įtakos kitų funkcinių mazgų gedimams. Darbų apimtis ir kainas visada suderiname su užsakovais. Atliktiems darbams suteikiame garantiją.

TONERIAI, SPAUSDINTUVŲ KASETĖS, SPAUSDINTUVŲ KASEČIŲ PILDYMAS


Visos eksploatacinės medžiagos Jūsų biuro technikai : toneris kopijavimo aparatams ir spausdintuvams, spausdintuvų lazerinės kasetės, rašalinės kasetės, terminės juostelės. Originalios ( pagal OEM ) ir neoriginalios spausdintuvų kasetės. Lazerinių spausdintuvų kasečių pildymas ir atnaujinimas. Kauno mieste medžiagų pristatymas papildomai nekainuos. Pristatymo už Kauno ribų sąlygos derinamos.

ROWE BRĖŽINIŲ SKENERIAI, BRĖŽINIŲ LANKSTYMO ĮRANGA, BRĖŽINIŲ SPAUSDINTUVAI

ROWE – tai aukščiausios kokybės brėžinių skeneriai, brėžinių pjaustyklės, brėžinių lankstymo įranga, brėžinių spausdintuvai. Visa ROWE įranga gaminama gamykloje Vokietijoje. ROWE skirta vartotojams, kurie vertina vokišką kokybę, patikimumą ir inovacijas.

PROJEKTORIAI, PROJEKTORIŲ MONTAVIMAS, INTERAKTYVIOS LENTOS

Parduodame ir suteikiame garantiją: multimedija projektoriai, interaktyvūs projektoriai, interaktyvios lentos, interaktyvūs ekranai, projektorių lempos, vaizdo konferencijų įranga. Interaktyvių lentų, interaktyvių ekranų ir projektorių montavimas. Diegiame interaktyvius sprendimus biurams, mokymo įstaigoms. Tiekiame daugelio Lietuvoje parduodamų multimedija projektorių atsargines dalis. Norint visiškai išnaudoti projektoriaus ir priedų (ekranų) teikiamas galimybes, projektorius turi būti montuojamas ir paruošiamas darbui atsižvelgiant į gamintojo rekomendacijas ir konkrečių modelių techninius ypatumus. Mūsų specialistai diegia vaizdo projektavimo sistemas tiek švietimo ir verslo segmentuose, tiek privatiems vartotojams. Jums pageidaujant, suprojektuosime ir sumontuosime vaizdo projektavimo sistemą
.

Mūsų partneriai:


ĮMONĖS PASIŪLYMAI
A4 formato spalvotas, rašalinis daugiafunkcinis spausdintuvas Epson Pro WF-C5890DWF su dvipusiu spausdinimu, WiFi ir Direct WiFi, maža spalvoto spaudo kaina.
484.00 € 435.00 €
A3+ formato rašalinis daugiafunkcinis spalvotas spausdintuvas EPSON WORKFORCE PRO WF-C878RDTWFC. Patikimas, funkcionalus ir paprastas. Spaudas atsparus vandeniui ir pigesnis nei lazerinės technologijos
2783.00 € 2407.90 €
Padidinkite darbo našumą su spalvotu daugiafunkciniu spausdintuvu RICOH IM C3000
2976.00 € 2577.00 €
A3 formato daugiafunkcinis lazerinis spausdintuvas RICOH IM2702 su automatiniu dvipusiu dokumentų padavimu
1452.00 € 1306.00 €
A3 formato vienspalvis daugiafunkcinis spausdintuvas RICOH M2700 su dvipusiu spausdinimu ir spalviniu skenavimu
Kvalifikuoti, sertifikatus turintys inžinieriai atlieka spausdintuvų remonto ir techninės priežiūros darbus
Visos eksploatacinės medžiagos biuro technikai : kopijavimo aparatų toneriai, spausdintuvų kasetės
Kyocera TASKalfa 3253ci A3 formato daugiafunkcinis spalvinis spausdintuvas su automatiniu dokumentų padavimu, dvipusiu spausdinimu, PS3 palaikymu. Komplekte gaunate juodo tonerio 25000 , o spalvinių 15000 puslapių atspausdinimui
A4 formato spalvoti lazeriniai daugiafunkciniai (spausdinimas, skenavimas, kopijavimas, faksas) Ricoh spausdintuvai
Ricoh lazerinai spalvoti spausdintuvai A3 formato
Ricoh A3 formato spalvoti daugiafunkciniai spausdintuvai
A3 vienspalviai lazeriniai daugiafunkciniai (skenavimas, kopijavimas, spausdinimas, faksas) spausdintuvai
Rowe plačiaformačiai nelimituoto skenavimo
Epson plačiaformačiai brėžinių spausdintuvai
Daugiafunkcinis spalvotas A3 formato lazerinis spausdintuvas KYOCERA TASKalfa 2554ci
Itin kompaktiškas spausdinimui, kopijavimui ir skenavimui skirtas RICOH SP4510SF
A3 formato vienspalvis daugiafunkcinis spausdintuvas RICOH MP2014D su dvipusiu spausdinimu, spalviniu skenavimu, maža spaudo kaina, dabar tik 320,00 Eurai.
459.00 € 320.00 €
A3 formato rašalinis spalvotas spausdintuvas EPSON EcoTank L15160. Spausdinimas, skenavimas, kopijavimas. Mažiausia spaudo kaina - 0.003 Eur vienspalvis, 0.01 Eur spalvotas. Spaudo kaina be PVM
A3 formato, spalvotas, rašalinis spausdintuvas EPSON L1300. Mažiausia spaudo kaina - 0.001 Eur vienspalvis/ 0.004 Eur spalvotas.
Akcijiniai spausdintuvai, projektoriai
A4 formato, spalvotas, rašalinis daugiafunkcinis spausdintuvas Epson WF-C579RDWF. Ekonomiškas sprendimas
834.00 € 718.00 €
Pardavimas, nuoma, remontas, garantijos
Padarykite dar daugiau ir greičiau mažesnėmis išlaidomis su taupiuoju RICOH MP301SP
Projektorių ir jų priedų montavimas, interaktyvūs ekranai, instaliacija ir priežiūra. Įrengiame vaizdo projektavimo ir audio sistemas, diegiame interaktyvius sprendimus biurams, mokymo įstaigoms.
Įvairaus galingumo vienspalvių, spalvinių kopijavimo aparatų ir spausdintuvų nuoma.
Kopijavimo aparatų, lazerinių ir rašalinių spausdintuvų remontas
Remontuojame kompiuterius
Pildome lazerinių spausdintuvų kasetes
A3 formato vienspalviai Ricoh lazeriniai spausdintuvai
Ricoh A3 vienspalviai daugiafunkciniai (spausdinimas, skenavimas, kopijavimas, faksas) spausdintuvai
Plačiaformačiai lazeriniai vienspalviai Ricoh kopijavimo aparatai atliekantys daug funkcijų (spausdinimas, skenavimas, faksas, kopijavimas)
Rowe brėžinių lankstymo įranga - tikslus lankstymas didelėms darbo apimtims
Plataus formato Rowe spausdintuvai atliekantys daug funkcijų (spausdinimas, skenavimas, kopijavimas)
Sumažinkite spausdinimo išlaidas su daugiafunkciniu spausdintuvu KYOCERA M2040DN
260.00 € 250.00 €
EPSON SureColor SC-T3100N plačiaformatis brėžinių spausdintuvas
920.00 €
Plačiaformatis skeneris ROWE Scan 650i-44 su stovu ir programine įranga ROWE ScanManager LT dabar tik už 5500 Eur kainą.
Projektorius EPSON EB-SW51 prezentacijoms
A4 formato, spalvotas, rašalinis spausdintuvas EPSON L805 su WI-FI ryšiu. Mažiausia spaudo kaina - 0.002 Eur vienspalvis/ 0.006 Eur spalvotas.
Padarykite dar daugiau ir greičiau mažesnėmis išlaidomis su taupiuoju RICOH MP301SPF.