Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų
Paprastas, tačiau puikus receptas, kaip sultingus kiaulienos šonkaulius išsikepti namų orkaitėje.
Avinžirnių humusas yra ne tik maistingas, bet ir naudingas.
Daugelis savo ryto neįsivaizduoja be gardžios kavos puodelio. Šis ritualas suteikia dienai energijos bei skatina žvaliai kibti į darbus.
Neskubėkite išmesti produktų – nustebtumėte, kiek gardžių patiekalų galite pasidaryti iš šventinių maisto likučių
Straipsniai
Viršsvoris – mūsų modernios visuomenės rykštė. Tiesa, kartais net ir
„Pusryčius suvalgyk pats! Pietus pasidalink su draugu, o vakarienę atiduok priešui“ - sako liaudies išmintis.
Vystantis mokslui, keičiasi ir mūsų maistas. Virtuvė – jau ne prijuostės ir peiliai: balti chalatai ir bandymai joje užima nemažesnį vaidmenį. Pakalbėkime apie naujus maisto vartojimo būdus ir tendencijas.
Ar galime maitintis greitai ir sveikai?
Liofilizacija yra vienas iš daugelio džiovinimo būdų, tačiau šiuo metu – geriausias.
Jei mėgstate žuvį, turbūt pastebėjote, kaip keičiasi žuvies ir jūros gėrybių asortimentas Lietuvos didžiuosiuose prekybos centruose
Naujųjų metų sutikimui rekomenduojama patiekti triušieną, tad siūlome jums išmėginti kepto triušio su pomidorų padažu receptą.
Artėjantis šventinis periodas – nelengvas išbandymas skrandžiui
Justina mums parašė, kad ji labai mėgsta baklažanus ...
Šioje knygoje Wilson aprašo daug netikėtų pasekmių, kilusių dėl naujų maisto gamybos ir valgymo metodų