|
Paprastas, tačiau puikus receptas, kaip sultingus kiaulienos šonkaulius išsikepti namų orkaitėje.
|
Avinžirnių humusas yra ne tik maistingas, bet ir naudingas.
|
Staiga užgimusi kepėjų banga tiesiog šlavė iš lentynų mieles, miltus ir suleido savo rankas į tešlą.
|
Daugelis savo ryto neįsivaizduoja be gardžios kavos puodelio. Šis ritualas suteikia dienai energijos bei skatina žvaliai kibti į darbus.
|
Jau daugiau nei du mėnesius trunkantis antrasis karantinas paskatino žmones ieškoti naujų veiklų, pomėgių ir tikslų.
|
Neskubėkite išmesti produktų – nustebtumėte, kiek gardžių patiekalų galite pasidaryti iš šventinių maisto likučių
|
Net jeigu atrodo, kad visi kvietiniai miltai yra tiesiog balti miltai, pasirodo, ne visi jie vienodi: būtent nuo miltų rūšies gali iš esmės pasikeisti kepinio struktūra ir net skonis.
|
Vertingais patarimais ir ypatingo padažo paslaptimis dalinasi kvalifikuoti, kiekvieną dieną iš įvairių jūros gėrybių sušius, salotas, sriubas ir kitus patiekalus ruošiantys „Sushi Out“ gamybos meistrai.
|
Nors ryžiai puikiai papildo bet kokį patiekalą, jie nebūtinai turi užimti tik antraplanę patiekalo rolę
|
Manoma, kad kokybiški makaronai – geltoni ir lygus, kai iš tiesų – yra visiškai priešingai. Tad kaip iš tiesų pasirinkti kokybišką pastą?
|