Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų
Jei jūsų Naujųjų metų sutikimo kompanija nebus didelė, gera išeitis šventiniam vakarui išsikepti viščiuką – tik kiek kitaip, nei esate įpratę
Prie puodelio šiltos arbatos ar kvapnios kavos visuomet norisi ir gabalėlio skanaus deserto.
Pistacijos puikiai tiks tiek šventinių kepinių įdarui ar dekoravimui, tiek užkandžių skaninimui.
Moliūgų patiekalais galima pradžiuginti ne tik artimuosius, bet ir savo organizmą: jame gausu svarbiausių žmogui vitaminų, o jame esančios skaidulos padės
Straipsniai
Genetiškai modifikuotas maistas - tai toks maistas, kurio genetinė medžiaga yra pakeista ir įgijusi kitų augalų, mikrobų ar gyvūnų savybių, kurios negalėtų atsirasti natūraliu būdu
Restoranuose ir parduotuvėse gausu gyvūninės kilmės produktų, kuriuos vartojame net nepagalvodami apie jų kokybę
Kiaušiniai – nekaloringas ir sveikas maistas. Kiaušinius dažniausiai užsikandame duona.
Ši reta, brangi, mažais kiekiais parduodama arbata dar vadinama „arbatų šampanu“, kuriuo „aplaistomas“ naujasis arbatų sezonas
Receptas ypatingas tuo, kad šias salotas Liuda ruošia tada, kai pasižiūri, jog šaldytuve likęs mažas mėsos gabalėlis, o valgytojų – daug
Velykos švenčiamos pirmąjį mėnulio pilnaties sekmadienį po pavasario lygiadienio
Kornelijos morkos su riešutais. Špinatų ir pupelių salotos. Rauginti švieži burokėliai ir cukinijos.
Nemažai žmonių negali išsiversti be įvairiausių užkandžių...
Artėja viena gražiausių pavasario švenčių – Šv. Velykos. Neatsiejamas šios šventės atributas – velykiniai margučiai.
Paprastai mūsų šeimynoje jų nelieka per pusdienį