|
|
Genetiškai modifikuotas maistas - tai toks maistas, kurio genetinė medžiaga yra pakeista ir įgijusi kitų augalų, mikrobų ar gyvūnų savybių, kurios negalėtų atsirasti natūraliu būdu
|
Restoranuose ir parduotuvėse gausu gyvūninės kilmės produktų, kuriuos vartojame net nepagalvodami apie jų kokybę
|
Kiaušiniai – nekaloringas ir sveikas maistas. Kiaušinius dažniausiai užsikandame duona.
|
Ši reta, brangi, mažais kiekiais parduodama arbata dar vadinama „arbatų šampanu“, kuriuo „aplaistomas“ naujasis arbatų sezonas
|
Receptas ypatingas tuo, kad šias salotas Liuda ruošia tada, kai pasižiūri, jog šaldytuve likęs mažas mėsos gabalėlis, o valgytojų – daug
|
Velykos švenčiamos pirmąjį mėnulio pilnaties sekmadienį po pavasario lygiadienio
|
Kornelijos morkos su riešutais. Špinatų ir pupelių salotos. Rauginti švieži burokėliai ir cukinijos.
|
Nemažai žmonių negali išsiversti be įvairiausių užkandžių...
|
Artėja viena gražiausių pavasario švenčių – Šv. Velykos. Neatsiejamas šios šventės atributas – velykiniai margučiai.
|
Paprastai mūsų šeimynoje jų nelieka per pusdienį
|