Bulgariškai virtuvei gana artima ir bendrų bruožų turinti - Turkijos virtuvė
|
Dažnai žmonės vartoja gurmanų salotas su šviežiomis braškėmis, vitamininį braškių kokteilį, virtinius su braškėmis, gaivųjį braškių tortą.
|
Mėgstate išbandyti naujus restoranus, tačiau nenorite išlaidauti?
|
Idėja, kur atsipalaiduoti Londone
|
Jokie pusryčiai Italijoje nebus tikrai itališki, jei neužsisakysite didelio, gardaus puodelio kavos su pienu – caffe e latte
|
Valgydami įvairų maistą mes ne tik pasisotiname, bet
|
Juos iš rinkos užtikrinai stumia modernūs, supratę, kad poilsis, ypač Lietuvoje, tai ne tik
|
Žvejų mėtomą mėsą būrys piranijų sudrasko į skutelius per kelias sekundes
|
Gavėnia prasideda tuoj po Užgavėnių ir trunka septynias savaites – iki šv. Velykų
|
„Svarbiausia – pamiršti pavydą, nes jis griauna žmogaus vidų“, – sako prof. habil. dr. Aldona Bartusevičienė
|